Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@19:02:53 GMT

شب قدر فرصتی برای خودسازی است

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۸۶۵۸

شب قدر فرصتی برای خودسازی است

حجت الاسلام مهدی توسلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فضیلت هیچیک از شب‌ها در طول سال مانند شب قدر نیست و البته انجام اعمال در ماه رمضان از ماه‌های دیگر ارزشمندتر است.

وی افزود: در شب‌های قدر باید علاوه بر انجام غسل که بهتر است مقارن با غروب آفتاب باشد، دو رکعت نماز توصیه شده که در هر رکعت پس از حمد هفت مرتبه سوره توحید خوانده می‌شود و پس از نماز نیز ۷۰ مرتبه ذکر استغفار همچنین اعمالی نظیر بر سر گیری قرآن نیز توصیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه تصریح کرد: نباید خود را تنها مقید به خواندن ادعیه سفارش شده نظیر جوشن کبیر و ادای ۱۰۰ رکعت نماز و غیره کنیم زیرا هر چند که این عمل بسیار با فضیلت است اما اگر انسان خواب آلود و بدون توجه تنها برای انجام این اعمال اقدام کند نه تنها سودی عاید او نخواهد شد که دچار خسران نیز می‌شود.

حجت الاسلام توسلی گفت: بنابراین باید در شب‌های قدر به دنبال توبه باشیم و رذائل اخلاقی خود را اصلاح کنیم زیرا خداوند و اهل بیت (ع) بر توبه و خودسازی تاکید ویژه‌ای دارند.

وی عنوان کرد: در این شب نباید مظلمه گناه و حق الناس بر گردن ما باشد زیرا در این صورت نمی‌توانیم به خداوند نزدیک شویم.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه بیان داشت: در شب‌های قدر پیش از راز و نیاز با خداوند باید توبه کنیم و اگر حق الناسی بر گردن ما است آن را با حلالیت طلبی پرداخت کنیم.

کد خبر 4925322

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه کرمانشاه شب قدر ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شهرکرد شیوع کرونا گرگان ایلام زلزله کمک به نیازمندان ماه مبارك رمضان بیرجند شب قدر مواسات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۸۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟

امیرالمؤمنین علیه‌السلام در روایتی فرمود «مَنْ أَصْلَحَ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ؛ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ؛ وَ مَنْ کَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، کَانَ عَلَیْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.»؛ یعنی «هرکه آنچه را میان او و خداست اصلاح کند، خداوند آنچه را بین او و مردم است اصلاح کند و هر کس کار آخرتش را به اصلاح آورد، خداوند کار دنیایش را اصلاح کند و آن را که از خود بر خود واعظ است، از خدا بر او نگهبان است.»

ارتباط اصلاح ارتباط با خدا با اصلاح رابطه با مردم از آن جهت است که اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. کسى که صدق و امانت و راستى پیشه کند، به یقین مردم به او علاقه‌مند مى‌شوند و امین مردم خواهد بود و به او اعتماد مى‌کنند و مشکلى با او نخواهند داشت. اصلاح امر آخرت وابسته به تقوا و پرهیزگارى است و به یقین انسان‌هاى با تقوا در زندگى مادى خود نیز موفق خواهند بود، زیرا راه خلاف در پیش نمى‌گیرند؛ به کسى ظلم و ستم نمى‌کنند، همه با او مهربان هستند و او نیز با همه مهربان.

این سخن را با حدیثى از امام باقر (علیه السلام) که مرحوم کلینى در اصول کافى آورده پایان مى دهیم. مطابق این حدیث امام باقرعلیه‌السلام فرمود: خداوند عزّوجلّ چنین فرموده است: «وَ عِزَّتِی وَ جَلاَلِی وَ عَظَمَتِی وَ عُلُوِّی وَارْتِفَاعِ مَکَانِی لاَ یُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَایَ عَلَى هَوَى نَفْسِهِ إِلاَّ کَفَفْتُ عَلَیْهِ ضَیْعَتَهُ وَ ضَمَّنْتُ السَّمَاوَاتِ وَ الاَْرْضَ رِزْقَهُ وَکُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ کُلِّ تَاجِر؛ به عزت و جلال و عظمت و نورانیت و علو مقامم سوگند یاد مى‌کنم که هیچ بنده مؤمنى خواسته مرا بر خواسته خود در چیزى از امور دنیا مقدم نمى‌شمرد مگر این که من بى‌نیازى او را در دل او و همّت او را در آخرتش و آسمان‌ها و زمین را ضامن روزى او قرار مى‌دهم و براى او از تجارت هر تاجرى بهتر خواهم بود» (کافى، ج ۲، ص ۱۳۷، ح ۱)

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • تالاب های نقده، فرصتی برای رونق اکوتوریسم
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»
  • رئیس‌جمهور: بازدید از اکسپوی تهران فرصتی بسیار ارزشمند برای آشنایی آفریقا با ظرفیت‌های ایران است
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • آرنه اسلوت: لیورپول فرصتی است که نمی‌خواهم از دست بدهم؛ می دانم فاینورد موافقت می‌کند